flag Судова влада України

Керівництво апеляційного суду провело чергову нараду із суддівським корпусом суду

24 лютого 2014, 10:39

24 лютого 2014 року в Апеляційному суді Автономної Республіки Крим відбулася нарада, під керівництвом Голови суду Валерія Чорнобука, із суддями судових палат апеляційного суду, які розташовані у місті Сімферополь.

Під час наради голова Апеляційного суду Автономної Республіки Крим звернувся до суддів апеляційного суду щодо неухильного дотримання Присяги судді та виконання чинного законодавства під час здійснення правосуддя, дотримання принципу верховенства права та справедливості.

Голова суду звернув увагу присутніх, що у непростий для країни час, Апеляційний суд Автономної Республіки Крим працює у штатному режимі та розглядає в апеляційному порядку цивільні та кримінальні справи, а також справи про адміністративні правопорушення, відповідно до чинного законодавства. Окрім того, Голова суду закликав колег не коментувати та не брати участь у жодному заході політичного характеру.

Також, на нараді було наголошено на необхідності оперативного відслідковування змін у законодавстві країни, що стосується професійної діяльності судді та суду в цілому.

Прес-секретар апеляційного суду
Мар'яна Павловська