flag Судова влада України

Суддя у відставці Апеляційного суду Автономної Республіки Крим відсвяткувала 100-річчя

03 лютого 2014, 08:32

03 лютого 2014 року  столітній ювілей відсвяткувала суддя у відставці Кримського обласного суду, який на даний час має статус Апеляційного суду Автономної Республіки Крим, Ганна Матвіївна Нехаєва.  У  свої  100 років  вона охоче  приймає гостей, ділиться спогадами  та декламує власні вірші.

            Керівництво апеляційного суду не забуває та шанує суддів у відставці, які практично все своє життя присвятили служінню закону. Адже завдяки високому  професіоналізму, принциповості і зваженості при прийнятті рішень, якості розгляду справ Ганна Матвіївна заслужила високий авторитет серед колег Кримського обласного суду. Своєю багаторічною сумлінною працею, успіхами в суддівській роботі Ганна Нехаєва безсумнівно вписала гідну сторінку в історію Апеляційного суду Автономної Республіки Крим.

            «За Вашими плечима гідний поваги життєвий шлях, що позначений достойними справами на благо держави й українського народу.  Ви  пройшли нелегкий шлях, сповнений працею, воєнним лихоліттям та повоєнними складнощами, а згодом 27 років  відстоювали справедливість  в ім'я верховенства права в  суді», - привітав ювілярку виконуючий обов’язки голови Апеляційного суду Автономної Республіки Крим Андрій Мазниця.

            Колектив Апеляційного суду Автономної Республіки Крим, разом із близьким оточенням та колишніми  колегами, теж суддями у відставці,  намагаються  підтримувати Ганну Матвіївну, оточити її необхідною турботою та увагою.

            Цього дня ювілярку із 100-річним ювілеєм привітав перший заступник Голови Верховної Ради  Автономної Республіки Крим Сергій Доніч та  заступник міського голови Сімферополя Ілля Глазков. Також іменинницю привітала начальник управління соцобслуговування та стаціонарних установ міністерства Галина Сиромятникова. Вона вручила вітальну адресу від Президента України Віктора Януковича.

            Також довгожителька отримала від представників влади квіти та подарунки.  У свою чергу, ювілярка щиро дякувала гостям за теплі слова і подарунки та зичила міцного здоров’я.

            Варто зауважити, що вийшовши на пенсію, Ганна Матвіївна відкрила у собі ще один талант – поетичний.  Друзі судді у відставці, збираючись у дружньому колі, люблять коли вона особисто декламує свої твори. І в цей урочистий день іменинниця  вкотре порадувала гостей своїми віршами та спогадами про не просте, однак насичене життя, людини яка пройшла крізь віки.