flag Судова влада України

Співчуття

31 січня 2014, 08:30

Колектив Апеляційного суду Автономної Республіки Крим висловлює щирі співчуття з приводу смерті судді у відставці Нестеренко Тамари Федорівни.

Значну частину свого життя Тамара Федорівна віддано служила важливій і шляхетній справі  - служінню закону, утвердженню принципу верховенства права та справедливості. Вона була  взірцем високого професіоналізму та особистої відповідальності, прикладом для молодих фахівців.

У її активі не один десяток різноманітних грамот, що свідчили про якість її роботи: від Кримського обласного суду, Верховного суду УРСР, Міністерства юстиції УРСР,Обласної ради та інших.  Свого часу вона була удостоєна честі отримати у Верховному суді золотий значок Феміди, яких на всю Україну було лише декілька екземплярів.

В Апеляційному суді Автономної Республіки Крим пам’ятають Тамару Федорівну, виключно як прекрасну людину і професіонала відданого своїй справі. Вона  залишила про себе добру пам'ять у серцях багатьох людей.

У ці жалобні дні  колектив Апеляційного суду Автономної Республіки Крим висловлює щире, глибоке співчуття рідним і близьким судді у відставці Нестеренко Тамари Федорівни . Світла пам’ять про Тамару Федорівну назавжди збережеться у наших серцях.