flag Судова влада України

Заступник голови ВССУ Станіслав Міщенко із робочим візитом відвідав Апеляційним суд Автономної Республіки Крим

10 жовтня 2013, 15:57

Напередодні Дня юристів заступник голови Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Станіслав Міщенко відвідав Апеляційний суд Автономної Республіки Крим.

На нараді із головою Апеляційного суду Автономної Республіки Крим та суддями апеляційної інстанції Станіслав Міщенко, у першу чергу, привітав колег із наступаючим святом. Окрім того, заступник голови ВССУ поділився враженнями від участі у З’їзді Міжнародної асоціації суддів, де зібралися представники суддівського корпусу з понад 65 країн світу.

Він зауважив, що цього року Міжнародна асоціація суддів відзначає 60-ту річницю з дня свого заснування. Ця подія співпала з проведенням 56-го З’їзду Міжнародної асоціації суддів, який проходить саме в Україні і має неабияке значення для ствердження авторитету Асоціації суддів України та держави України як на міжнародному, так і на національному рівнях.

Заступник голови ВССУ Станіслав Міщенко, користуючись нагодою, зупинився на актуальних питаннях щодо застосування положень Кримінального процесуального кодексу України.

Під час наради представник вищої інстанції коротко розповів про актуальні питання, поділився планами на майбутнє, а також запропонував суддям озвучити пропозиції та побажання щодо роботи судових палат Вищого спеціалізованого суду України із розгляду цивільних і кримінальних справ.

Прес-секретар апеляційного суду
Мар'яна Павловська 

Більше інформації на офіційному сайті Апеляційного суду Автономної Республіки Крим