flag Судова влада України

Суддя у відставці апеляційного суду отримала звання «Заслужений юрист України»

08 жовтня 2013, 15:55

Указом Президента України Віктора Януковича від 08.10.2013 № 548 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня юриста» судді у відставці Апеляційного суду Автономної Республіки Крим було присвоєно почесне звання «Заслужений юрист України».

За вагомий особистий внесок у реалізацію державної правової політики, зміцнення законності та правопорядку, розвиток юридичної науки, багаторічну плідну працю та високий професіоналізм суддя у відставці Апеляційного суду Автономної Республіки Крим Ольга Тіщенко до професійного свята була удостоєна почесного звання. Разом із Ольгою Іванівною «заслуженого» отримали ще 8 суддів зі всієї України.

Нагадаємо, двадцять чотири роки своєї трудової діяльності Ольга Іванівна присвятила служінню закону. Близько п’ятнадцяти років, будучи у складі суддівського корпусу Апеляційного суду Автономної Республіки Крим, суддя у відставці Ольга Тіщенко своїм високим професіоналізмом, багаторічною послідовною та наполегливою працею слідувала нелегкій та надзвичайно вагомій місії захисту конституційних прав і свобод людини. 

Прес-секретар апеляційного суду
Мар'яна Павловська 

Більше інформації на офіційному сайті Апеляційного суду Автономної Республіки Крим