flag Судова влада України

Суддю апеляційного суду із 43-річним стажем роботи у судовій системі урочисто провели у відставку

02 жовтня 2013, 15:54

1 жовтня в урочистій обстановці коллектив Апеляційного суду Автономної Республіки Крим провів на заслужений відпочинок суддю Апеляційного суду Автономної Республіки Крим Павла Георгійовича Катарова. Колеги вітали суддю теплими словами та гучними оплесками.

43 роки своєї трудової діяльності Павло Георгійович присвятив служінню закону, з них 37 років на посаді судді. В Апеляційному суді Автономної Республіки Крим з 1984 року на посаді заступника голови суду, разом із іншими суддями апеляційного суду, забезпечував прийняття неупереджених, незалежних та справедливих судових рішень, які виносились іменем Держави.

Слова подяки за багаторічну роботу від імені усього колективу висловив голова Апеляційного суду Автономної Республіки Крим Валерій Чоронобук.

«За Вашими плечима гідний поваги життєвий та професійних шлях, що позначений достойними справами на благо держави й українського народу. Своєю працею Ви примножували кращі традиції українського судочинства, з високим професіоналізмом виконували обов’язки в ім’я законності, справедливості, гуманізму й захисту прав людини», - зауважив Голова суду.

Із вітальним словом звернувся заступник голови апеляційного суду Віктор Скляров. Окрім теплих слів та квітів, судді у відставці було вручено символічну пам’ятку із судовими рішеннями Павла Георгійовича, включаючи перше та останнє.

До привітань долучилися виконуючий обов’язки начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Автономній Республіці Крим Ліна Прокудіна та директор Кримського регіонального відділення Національної школи суддів України Раїса Чумаченко. Окрім того, директор регіонального відділення запросила Павла Катарова читати лекції та поділитися зі слухачами школи своїм неоціненним професійним досвідом.

Суддя у відставці Михайло Тютюнник, який близько 30 років очолював Апеляційний суд Автономної Республіки Крим, також привітав колегу із виходом на заслужений відпочинок.

У своєму виступі суддя судової палати у цивільних справах Людмила Яковенко відзначила не лише високий професійний рівень судді, а й його людські якості.

Від імені апарату за плідну роботу подякувала начальник відділу діловодства та канцелярії суду Валерія Савенко.

У свою чергу Павло Георгійович Катаров подякував усім за теплі слова та довгі роки співпраці, а також відзначив важливе значення гідно служити Закону.

«Усі представники судової влади повинні бути чесними перед собою, Законом та народом. Тільки тоді ніхто не піддаватиме сумнівам довіру до суду», - зауважив суддя у відставці Павло Катаров.

Прес-секретар апеляційного суду
Мар'яна Павловська 

Більше інформації на офіційному сайті Апеляційного суду Автономної Республіки Крим