flag Судова влада України

Оголошення про конкурс

11 вересня 2013, 10:44

Апеляційний суд Автономної Республіки Крим оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців: начальник відділу режимно-секретної роботи та головний спеціаліст відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності.

Загальні вимоги до претендентів: громадянство України, володіння державною мовою, навики користувача комп’ютером.


Вимоги щодо освіти та стажу на:

- головний спеціаліст відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності – вища освіта відповідного професійного спрямування з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста чи магістра, стаж роботи за фахом на державній службі не менше 3 років або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 4 років.

- начальника відділу режимно-секретної роботи - вища освіта з освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліст, спеціальна фахова підготовка у сфері охорони державної таємниці, стаж роботи у сфері охорони державної таємниці не менше 2 років, загальний стаж роботи не менше 5 років, досвід роботи щодо управління персоналом.

Строк подачі заяв – 30 днів з дня опублікування оголошення.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі кадрової роботи та державної служби суду за адресою: м. Сімферополь вул. Павленка, 2 тел. 600-625