flag Судова влада України

Голова Ради суддів загальних судів Інна Отрош відзначила злагоджену роботу суддівського корпусу апеляційного суду

23 липня 2013, 17:14

Апеляційний суд Автономної Республіки Крим  у літку не відпочиває, а наполегливо працює, підсумовуючи підсумки своєї діяльності за перше півріччя поточного року. Протягом одного насиченого дня в апеляційному суді відбулася нарада щодо підбиття підсумків, збори суддів, зустріч із куратором  Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ та робоча нарада із головами місцевих загальних судів.

            19 червня 2013 року голова Апеляційного суду Автономної Республіки Крим Валерій Чорнобук провів збори суддів апеляційного суду.  До участі у даному заході були запрошені почесні гості суду, а саме голова Ради суддів загальних судів України Інна Отрош, суддя Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ Галина Юровська, голова Апеляційного суду Запорізької області Віктор Городовенко та голова Апеляційного суду Чернівецької області Микола Олійник.

            На зборах Голова суду представив новообраних суддів, які поповнили високопрофесійний суддівський корпус  Апеляційного суду Автономної Республіки Крим.   Судді Неля Фаріна, Ігор Крючков, Любов Романова та Тетяна Федорова  представились та   коротко розповіли про себе. Окрім того, на зборах було одразу визначено  спеціалізацію зазначених суддів.

            Одним із пунктів повістки дня, було питання щодо системи автоматичного розподілу справ, який здійснюється з урахуванням відпусток суддів. Це питання викликало жваву дискусію між суддями, однак єдиного рішення з цього приводу так і не було прийнято. Голова суду відклав розгляд цього питання з метою подальшого його вивчення.

            Приємною та водночас сумною подією зборів суддів Апеляційного суду Автономної Республіки Крим стали проводи на заслужений відпочинок судді  із багаторічним досвідом роботи Валентини  Полянської.  Теплі слова на адресу судді у відставці пролунали від секретаря судової палати Любов Ломанової.  Голова суду Валерій Чорнобук  подякував Валентині Олександрівні за роки плідної та самовідданої праці та подарував букет червоних троянд.

-          Я обрала ту професію, якою завжди пишалася, - поділилася суддя у відставці Апеляційного суду Автономної Республіки Крим Валентина Полянська.

            Своїми враження від зборів суддів апеляційного суду поділилася  голова Ради суддів загальних суддів Інна Отрош. Вона зізналася, що вперше присутня на зборах суддів саме апеляційного суду, однак позитивна відзначила конструктивну та злагоджену роботу колективу, як єдиної команди.

Прес-секретар  суду Мар'яна Павловська