flag Судова влада України

Голова суду Валерій Чорнобук представив двох голів районних судів

27 червня 2013, 17:33

Напередодні Дня Конституції України, за участю голови Апеляційного суду Автономної Республіки Крим Валерія Чорнобука,  в Сімферополі було представлено одразу двох  голів районних судів,  які відрізняються молодістю та енергійністю.

            27 червня 2013 голова  Апеляційного суду Автономної Республіки Крим Валерій Чорнобук в урочистій обстановці  представив  новопризначених голову  Залізничного районного суду м. Сімферополя Надію Масалигіну та голову Київського районного суду м. Сімферополя Автономної Республіки Крим Дениса Діденко.

            Голова апеляційної інстанції, зауважив, що обов’язками голови суду  протягом тривалого часу з честю  виконували Сергій Афендіков та  Андрій Долгополов. Валерій Чорнобук подякував екс-головам місцевих судів за роки самовідданої  та добросовісної праці на відповідальній посаді.  Валерій Чорнобук зауважив, що таких високопрофесійних суддів із багаторічним досвідом роботи радо прийматимуть в суддівському корпусі апеляційного суду загальної юрисдикції.   Окрім того, працювати в Апеляційному суді Автономної Республіки Крим почесно і престижно для будь-якого судді.

            Голова Апеляційного суду Автономної Республіки Крим привітав з новопризначеним головою суддівський корпус  та апарат двох судів, побажавши плідної праці у здійсненні правосуддя на теренах автономії. Надії Масалигіній та Денису Діденко він побажав утримувати суд на відповідному рівні та  вдосконалювати і надалі якість розгляду судових справ. Адже, ефективність роботи апеляційної інстанції залежить безпосередньо від реалізації  обов’язків апеляційного суду, зокрема, у частині надання місцевим судам методичної допомоги в застосуванні законодавства, та обов’язків суддів місцевих судів щодо своєчасного, справедливого та безстороннього розгляду судових справ відповідно до закону із дотриманням засад і правил судочинства.

            Нагадаємо, 11 червня 2013 року Вища рада юстиції, розглянувши подання ради суддів адміністративних судів, прийняла рішення про призначення:  Надії Масалигіної – головою Залізничного районного суду м. Сімферополя Автономної Республіки Крим та Діденка Дениса Олександровича – головою Київського районного суду м. Сімферополя Автономної Республіки Крим.