flag Судова влада України

Голова суду взяв учать у ювілейній конференції правників України

30 травня 2013, 10:05

Голова суду Валерій Чорнобук взяв участь у X Щорічній правничій конференції  Асоціації правників України, яка проходила 30 та 31 травня  у місті Ялта.

            Відкрили конференцію президент АПУ Валентин Загарія та голова Апеляційного суду Автономної Республіки Крим Валерій Чорнобук.

            Валерій Чорнобук подякував Асоціацію правників за рішення провести ювілейну конференцію саме в Криму і висловив надію на плідну співпрацю в майбутньому.

-         Подібні заходи дозволяють  виробити узгоджені форми взаємодії суддівського корпусу, представників адвокатури,  міжнародних та вітчизняних експертів у галузі права, інших інститутів та органів суспільства і держави, які дозволили б найбільш ефективно використовувати сильні сторони як тих, так і інших.

            Також, Валерій Чорнобук зауважив, що правова реформа в Україні  цікава для нього не лише як для практикуючого судді,  а як для юриста, який займається науковою діяльністю.

-         Я вивчаю кримінальний процес, є кандидатом юридичних наук і готуюся до роботи над докторською дисертацією.    Варто зауважити, що суддівський корпус Апеляційного суду Автономної Республіки Крим щоденно працює над вивченням змін у законодавстві та підвищенням власного професійного рівня, - відзначив Голова суду.

            На завершення свого виступу він побажав усім учасникам заходу конструктивного діалогу та  висловив сподівання, що висловлені на конференції думки та пропозиції стануть корисними для всієї юридичної спільноти і держави в цілому.

            Варто зауважити, цього року на конференції зібралося більше 100 учасників, що за словами президента АПУ Валентина Загарія становить рекордну кількість.  На заході провідні вітчизняні юристи обговорили актуальні питання нерухомості, будівництва, податкового, корпоративного, процесуального та кримінального права.

            Окрім того, на конференції, у рамках засідання Правничої асамблеї АПУ, відбулися вибори президента, яким став  партнер  ЮК «Ващенко, Бугай та партнери» Денис Бугай.

 

Більше інформації на офіційному сайті Апеляційного суду Автономної Республіки Крим