flag Судова влада України

Офіційний сайт Апеляційного суду Автономної Республіки Крим

05 березня 2014, 14:18

Про діяльність Апеляційного суду Автономної Республіки Крим  можна дізнатися на офіційному сайті апеляційного суду за адресою WWW.ACARC.GOV.UA.

            Робота офіційного сайту Апеляційного суду Автономної Республіки Крим направлена на відкрите, доступне і своєчасне інформування його користувачів про діяльність нашого суду.  На інтернет-ресурсі можна знайти інформацію про сам суд: історію і сучасність, відомості про керівництво суду та графік прийому громадян. У розділі «Громадська приймальня» ви зможете безпосередньо звернутися до Голови суду та отримати вичерпну відповідь. Окремими розділами розміщена корисна інформація для громадян, відомості для журналістів, які бажають висвітлити те чи інше судове засідання, та багато іншої корисної інформації, яка постійно оновлюється та доповнюється. Окремими розділами розміщена корисна інформація для місцевих судів, зокрема методичні рекомендації для слідчого судді зі зразками процесуальних документів та збірник таблиць до Кримінального процесуального кодексу України.

Варто зазначити, що одне із пріоритетних завдань Апеляційного суду Автономної Республіки Крим -   забезпечення інформаційної відкритості діяльності апеляційного суду, а також дотримання прав громадян і організацій на отримання інформації про діяльність суду.

 

Більше інформації на офіційному сайті Апеляційного суду Автономної Республіки Крим