flag Судова влада України

Керівництво Апеляційного суду Автономної Республіки Крим працює над підвищенням довіри громадян до судової системи

17 травня 2013, 11:24

Апеляційний суд Автономної Республіки Крим активно працює над підвищенням рівня довіри громадян до суду, впроваджуючи новітні інформаційні технології. Однак зусилля суду залишаються поза увагою під час проведення моніторингів щодо інформаційного висвітлення діяльності суду у мережі Інтернет.

У сучасному світі, особливо з урахуванням підвищеної уваги суспільства до діяльності судової влади, основними пріоритетами є підвищення доступності громадян до правосуддя, його максимальної відкритості та прозорості. Не випадково всі ці моменти знайшли відображення в рішенні XI чергового з’їзду суддів України.

Апеляційний суд Автономної Республіки Крим не залишився осторонь та активно впроваджує сучасні інформаційні технології у своїй роботі. Вже в квітні цього року широкому колу користувачів став доступний офіційний сайт Апеляційного суду Автономної Республіки Крим www.acarc.gov.ua, робота якого направлена на відкрите, доступне і своєчасне інформування його користувачів про діяльність суду. Окрім того, на сайті реалізовано систему зворотнього зв’язку . У розділі «Громадська приймальня» громадяни можуть безпосередньо звернутися до Голови суду та отримати вичерпну відповідь.

Керівництво суду неодноразово наголошувало на тому, що офіційний сайт Апеляційного суду Автономної Республіки Крим є додатковим засобом забезпечення доступу громадян до правосуддя щодо захисту їх прав і свобод.

  Фото та більше інформації на офіційному сайті Апеляційного суду Автономної Республіки Крим