flag Судова влада України

Привітання Голови суду із Днем Перемоги!

09 травня 2013, 11:22

Шановні ветерани! Шановні співвітчизники!

Від імені Апеляційного суду Автономної Республіки Крим та від себе особисто прийміть вітання з нагоди славетного свята - Дня Перемоги.

Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, проте у нашій пам'яті назавжди закарбований урок честі й слави, героїзму й самопожертви, патріотизму і вірності Вітчизні. День Перемоги - всенародне свято, яке об’єднує усі покоління та займає особливе місце в наших серцях

В усі часи керівництво та колектив апеляційного суду не забуває та шанує усіх, хто є символом героїчного минулого, величі духу і мужності людей, які пройшли вогняними шляхами жорсткої війни. Серед них є судді у відставці Кримського обласного суду (який на даний час має статус Апеляційного суду Автономної Республіки Крим) що пройшли Велику Вітчизняну війну, які на своїх плечах винесли тягар війни, а згодом не шкодуючи сил піднімали країну з руїн у повоєнні роки.

Низький уклін усім ветеранам за подвиги в роки війни, їх знання і досвід, ставлення до ратного і громадянського обов’язку – це невичерпне джерело патріотизму, високий взірець для наслідування. Велич цього подвигу непідвладна часові.

Вітаючи всіх, хто пройшов крізь вогонь Великої Вітчизняної, а також жителів автономії із Днем Перемоги, бажаю міцного здоров’я,довгих літ щасливого та мирного життя, миру, злагоди та суспільної гармонії на нашій благословенній землі. Нехай зігріває всіх нас незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбуття рідної землі.


Із повагою і шаною,

голова Апеляційного суду

Автономної Республіки Крим В. Чорнобук

Фото та більше інформації на офіційному сайті Апеляційного суду Автономної Республіки Крим