flag Судова влада України

Апеляційний суд Автономної Республіки Крим з 18.07.2012 оголошує конкурс

23 липня 2012, 08:22

Апеляційний суд Автономної Республіки Крим p 18.07.2012 оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців:

У частині апеляційного суду розташованої у м. Сімферополі – секретар судового засідання відділу забезпечення діяльності судової палати у кримінальних справах – 1 вакансія.

У частині апеляційного суду розташованої у м. Феодосія - секретар суду відділу забезпечення діяльності судових палат м. Феодосія – 2 вакансії,  провідний спеціаліст відділу інформаційних технологій – 1 вакансія.

Загальні вимоги до претендентів: громадянство України, володіння державною мовою, навики користувача комп’ютером

           Вимоги щодо освіти та стажу:

           - секретар судового засідання - вища освіта за спеціальністю «правознавство» або «правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, стаж роботи за фахом в органах судової влади або роботи за фахом в інших сферах не менше 1 року, або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 2 років у випадку навчання у вищому закладі;

- секретар суду відділу забезпечення діяльності судових палат м. Феодосія – вища освіта за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, стаж роботи за фахом в органах судової влади чи стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 1 року, або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 2 років у випадку навчання у вищому закладі; 

- провідний спеціаліст з інформаційних технологій - вища освіта відповідного професійного спрямування з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста чи магістра, стаж роботи за фахом на державній службі в органах судової влади не менше 1 років або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 2 років.

          Строк подачі заяв – 30 днів з дня опублікування оголошення.

           Додаткову інформацію можна отримати у відділі кадрової роботи та державної служби суду за адресою: м. Сімферополь  вул. Павленка, 2 тел. 600-625.