flag Судова влада України

Голова Апеляційного суду Автономної Республіки Крим провів особистий прийом громадян

20 липня 2012, 15:24

У п’ятницю, 20 липня, голова Апеляційного суду  Автономної Республіки Крим Валерій Чорнобук, спільно із керівником апарату апеляційного суду Ларисою Терновик, провів  черговий особистий прийом громадян. Під час особистої  зустрічі  голова апеляційного суду уважно вислухав  усіх громадян, що звернулися  до нього на особистому прийомі.

Питання стосувалися вирішення різних соціально-правових проблем: виконання рішень суду про стягнення моральної шкоди, про право власності на житло та роз’яснення окремих норм законодавства. З усіх питань громадянам були дані аргументовані відповіді і надана реальна правова допомога.

Окремі звернення громадян не входили до  компетенції голови апеляційного суду, а носили  здебільшого консультаційний характер.  У такому випадку, Валерій Іванович Чорнобук рекомендував  звернутися за відповідною кваліфікованою допомогою в юридичну консультацію. 

Скарги на неправомірні дії суддів та  працівників  Апеляційного суду Автономної Республіки Крим не надходили.

В Апеляційному суді Автономної Республіки Крим прийом громадян проводиться щотижня для підвищення ефективного вирішення проблем і питань, що виникають в правовій сфері, та  зміцнення довіри громадян до судової системи

Прийом громадян головою  Апеляційного суду Автономної Республіки Крим Валерієм Чорнобуком проводиться на постійній основі третьої п’ятниці кожного місяця з 11 години в приміщенні Апеляційного суду Автономної Республіки Крим. Особистий прийом громадян керівником апарату апеляційного суду проводиться щопятниці з 11 години.