flag Судова влада України

В Апеляційному суді Автономної Республіки Крим відбувся конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців

18 травня 2012, 15:15

18  травня 2012 року в Апеляційному суді Автонмоної Республіки Крим  відбувся конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців.

            Конкурсний відбір був оголошений на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу інформаційних технологій Апеляційного суду Автономної Республіки Крим.

 Для участі в конкурсі на заміщення вакантних посад державних службовців Апеляційного суду Автономної Республіки Крим  подав документи лише один кандидат.

Подані документи було перевірено на відповідність їх встановленим в оголошенні про проведення конкурсу вимогам щодо прийняття на державну службу.  Після даної процедури   кандидата було  допущено до участі у конкурсі.

             За результатами проведеного конкурсу, кандидат успішно його склав.

 Кандидата було рекомендовано в.о. керівника апарату  Апеляційного суду Автономної Республіки Крим  для призначення на відповідну посаду.

            Нагадаємо, 11 квітня 2012 року   було оголошено конкурс за заміщення вакантних посад державних службовців в Апеляційному суді Автономної Республіки Крим. Інформацію про проведення конкурсу та основні вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади  було опубліковано 11.04.2012  в газеті “Сорока Крим ” №13 (465).