flag Судова влада України

Голова Апеляційного суду Автономної Республіки Крим візьме участь у засіданні колегії ДСА України

20 березня 2012, 10:12

Голова Апеляційного суду Автономної Республіки Крим Валерій Чорнобук візьме участь у черговому засіданні колегії Державної судової адміністрації України. Засідання відбудеться 22 березня 2012 року у приміщенні Кловського палацу.

На засідання колегії запрошені Радник Президента України,  Міністр фінансів України,  Голова Комітету ВРУ з питань правосуддя  та з питань бюджету, Голова Верховного суду України та Голова Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, Голова Ради суддів України та Ради суддів загальних судів України, Голова Вищої ради юстиції України та інші. Колегія відбудеться  за участю голів окружних адміністративних судів, апеляційних адміністративних судів, господарських  та апеляційних господарських судів, апеляційних судів та голови Апеляційного суду Автономної Республіки Крим Валерія Чорнобука.

У своїй доповіді  Голова Державної судової адміністрації України Руслан Кирилюк поінформує учасників засідання про підсумки роботи Державної судової адміністрації України за 2011 рік.

Начальник управління планово-фінансової діяльності та соціального забезпечення ДСА України Зеновій Холоднюк  виступить з доповіддю про виконання Державного бюджету України за 2011 рік та стан фінансового забезпечення судової системи України у 2012 році