flag Судова влада України

Голова Апеляційного суду Автономної Республіки Крим отримав запрошення виступити офіційним опонентом на захисті дисертації

12 березня 2012, 12:35

 Спеціалізована вчена рада рада Академії адвокатури України призначила кандидата юридичних наук Валерія Чорнобука офіційним опонентом на захисті  дисертації.

Йдеться про дисертацію «Апеляційне оскарження рішень судді, постановлених в порядку судового контролю у досудових стадіях кримінального процесу» за спеціальністю – кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність та здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук.

Готуючи відгук Валерій Чорнобук керувався «Порядком присуджених наукових ступенів і присвоєння вченого звання старшого наукового співробітника», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 7 березня 2007 року.

Захист дисертації відбудеться  у вівторок, 13 березня, на засіданні спеціалізованої вченої  ради Академії адвокатури України.

Нагадаємо, Валерій Чорнобук у 2008 році отримав науковий ступінь кандидата юридичних наук, захистивши дисертацію на засіданні Спеціалізованої вченої ради Одеської національної юридичної академії Міністерства освіти і науки України.