flag Судова влада України

Суддів Апеляційного суду Автономної Республіки Крим привітали зі святом у віршах

23 лютого 2012, 14:39

23 лютого в Україні відзначають «чоловіче свято» - День захисника Вітчизни. 

Традиційно в цей день в усіх трудових колективах представники жіночої статі вітають чоловіків із цим святом. Жіноча частина колективу суддів Апеляційного суду Автономної Республіки Крим, не стала виключенням, і   також  привітала своїх колег - чоловіків  з Днем захисника Вітчизни.

Це свято асоціюється насамперед з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині. Ці ж риси щодня демонструють  судді апеляційного суду, які з честю представляють судочинство і Апеляційний суд Автономної Республіки Крим громаді краю.

Сьогодні, у дружньому колі  жіноча частина колективу суддів  творчо підійшла до привітань своїх колег зі святом. Кожен представник сильної половини почув у свій адрес приємні слова у віршах, які були написані  для кожного окремо.

Колектив  Апеляційного суду Автономної Республіки Крим  щиро вітає зі святом захисників своєї Батьківщини, свого домашнього тепла і затишку, свого міста, країни і, звичайно ж, миру у світі! Нехай небо і надалі прихиляється до Вас благословенням і винагороджує праведні Ваші труди заслуженими успіхами.