flag Судова влада України

Апеляційний суд Автономної Республіки Крим оголошує конкурс

20 лютого 2012, 10:09

З 17 лютого Апеляційний суд Автономної Республіки Крим оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців:

начальник відділу режимно-секретної роботи, провідний спеціаліст відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності, секретар судового засідання відділу забезпечення діяльності судової палати у цивільних справах м. Феодосії, судовий розпорядник відділу судових розпорядників, спеціаліст 1 категорії відділу діловодства-канцелярії суду (тимчасово, на час декретної відпустки основного працівника).

Загальні вимоги до претендентів: громадянство України, володіння державною мовою, навички користувача комп’ютером.
Вимоги щодо освіти та стажу на:
начальника відділу режимно-секретної роботи — вища освіта з освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, спеціальна фахова підготовка у сфері охорони державної таємниці, стаж роботи у сфері охорони державної таємниці не менше 2 років, загальний стаж роботи не менше 5 років, досвід роботи щодо управління персоналом.
провідного спеціаліста відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності — вища освіта відповідного професійного спрямування з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста чи магістра, стаж роботи за фахом на державній службі не менше 2 років або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 3 років.
секретаря судового засідання — вища освіта за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, стаж роботи за фахом в органах судової влади або роботи за фахом в інших сферах не менше 1 року, або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 2 років у випадку навчання у вищому закладі.
спеціаліста 1 категорії — вища освіта за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, стаж роботи за фахом в органах судової влади не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 2 років.
судового розпорядника — за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, стаж роботи за фахом в органах судової влади або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 1 року.


Строк подачі заяв — 30 днів з дня опублікування оголошення.
Додаткову інформацію можна отримати у відділі кадрової роботи та державної служби суду за адресою:
м. Сімферополь,
вул. Павленка, 2,
тел. 600-625