flag Судова влада України

Інформація про виконання Апеляційним судом Автономної Республіки Крим Закону України «Про доступ до публічної інформації»

20 січня 2012, 10:27

За друге півріччя 2011 року до Апеляційного суду Автономної Республіки Крим  надійшло 17 звернень. Усі звернення розподіляються на запити  - від юридичних осіб (5 заяв)  та від фізичних осіб (12 заяв).  Запити на інформацію стосувалися руху та розгляду апеляційних скарг по цивільних справах надання даних про суддів Апеляційного суду Автономної Республіки Крим, розяснення рішення суду, отримання інформації відносно дати судового засідання та інші.

Зокрема, в  інформаційних запитах громадяни цікавилися  повним  переліком суддів Апеляційного суду АР Крим із зазначенням керівних посад.  Відповідаючи на звернення, була надана повна відповідь та вказано офіційний інтернет-ресурс АС АР Крим,  де, окрім зазначеного переліку,  розміщена інша інформація про діяльність суду, доступ до якої є відкритим для усіх громадян.

Усі запити опрацьовано та розглянуто в установлені терміни. Нагадаємо, Строки розгляду звернень, встановлені частиною 1 статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» та відповідно до Положення про забезпечення доступу до публічної інформації в Апеляційному суді Автономної Республіки Крим, становлять п’ять робочих днів з дня отримання запиту. У разі, якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, строк розгляду може бути подовжено до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження.