flag Судова влада України

Апеляційний суд скасував вирок Центрального райсуду м. Сімферополь та повернув справу екс-міністра ЖКГ Криму на додаткове розслідування

06 вересня 2011, 10:20

Апеляційний суд АР Крим повернув справу у відношенні колишнього міністра житлово-комунального господарства Криму Володимира Баженова на додаткове розслідування  у звязку із суттєвим порушенням  норм кримінально-процесуального законодавства.

 Колегія суддів судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду АР Крим розглянула апеляцію прокурора  у кримінальній справі відносно екс-міністра житлово-комунального господарства Криму Володимира Баженова, який обвинувачується у нецільовому використанні бюджетних коштів. Рішенням суду апеляцію прокурора було частково задоволено, вирок суду першої інстанції скасовано і  справу направили на додаткове розслідування, у звязку із порушенням норм кримінально-процесуального законодавства.

Нагадаємо, у липні цього року рішенням Центрального районного суду Володимира Баженова  засудили до трьох років  позбавлення волі  із випробувальним терміном на два роки за нецільове використання бюджетних коштів. Екс-міністр ЖКГ Криму обвинувачувався у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.210 КК України - порушення законодавства про бюджетну систему України.